Nations Balaurii impun legea celui mai puternic Stadionul Olimpic: Italia bate cu scorul de 26-15, dar Blues au reușit să rămână în meci pentru toate optzeci de minute, lăsând câmpul cu capul ridicat împotriva unui adversar de cel mai înalt nivel.

„Jones vrea să facă un anumit tip de joc, vrea să fie dominant în urmă, dar nu știe jocul pe care doriți să faceți – adaugă Parisse -. Aceasta va avea cea mai mare grijă pentru a contacta, vom avea probleme în unu la unu deci avem nevoie de doi bărbați în aborda pentru a încetini mingea. Vrem să joace bile noastre. Avem o mare line-out, împotriva Irlandei, am fost rapid în întâlnirea cu puncte posesia noastră. Avem un plan de joc ambițios.

Este punctele de întâlnire va fi critic: Țara Galilor a pus Marea Britanie în această etapă“. Scepticismul Liga Mondială – Parisse, de asemenea, a vorbit despre propunerea Mondiale de Rugby pentru a stabili o Liga Mondială la 12 echipe cu promovare și retrogradare, un proiect care, de fapt, va deschide la sfârșitul unei Șase Națiuni închise.

Joi C.T. albastru O’Shea a numit „o idee mare“, o încercare de reformă care, pe hârtie, ar amenința locul Italiei, dar, de asemenea, că ar atinge echilibrul economic delicat. „Este clar că, atunci când vine vorba de promovare și retrogradare ne simțim o țintă – spune albastru căpitan – dar trebuie să fie clar că nu suntem în Șase Națiuni, deoarece este frumos pentru britanici să vină pentru un week-end la Roma. Am recunoscut că am bătut echipe puternice și în ultimii ani, am fost competitivi.

Dacă Mondiale de Rugby decide să reformeze Italia pentru a se conforma, dar jucătorii doresc răspunsuri și intrare de pe logistica fizice și copiilor. In unele privinte sunt sceptici. Jucătorii nu ar trebui să fie supraîncărcat, nu ar trebui să fie aruncat dintr-o parte a lumii și nu trebuie să fie plasat într-o situație de conflict cu cluburile lor.

Pe aceste puncte sunt de acord cu Owen Farrell, Kieran Citește și Jonathan Sexton. atunci cred că o Liga Mondială anual diminuează importanța lumii și turnee istorice ca Șase Națiuni. Este de asemenea adevărat că, deși nivelul 2 echipe pretind să aibă mai multe oportunități de a face cu nivelul ridicat, așa cum au făcut Italia și Argentina care intră în șase și în patru Națiunilor. Argumentul nu este ușor, care implică multe interese. ” Jurnalul TV VIDEO De la corespondentul nostru Simone Battaggia © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

28 septembrie 2018 – Milano Un spectator a fost lovit în față de minge de Brooks Koepka, în dimineața zilei de prima zi a Cupei Ryder la Golf National din Saint-Quentin-en-Yvelines, Franța. Și „succes gaura 6 în provocarea fourballs: unitatea Koepka, asociat cu Tony Finau, este terminat la stânga pasei, în mulțime.  link-uri Copiere    GalleriaKoepka lovind o femeie în ochi SHARE Spectatorul a fost lovit în față, dar a rămas întotdeauna conștient și a fost luat departe de teren. „M-am dus să văd – a spus Koepka finalul meciului, a câștigat împotriva Rose europenilor și Rahm – la prima vedere a fost rău Nu este o mică sângerare Mingea trebuie să fi lovit pe deplin în ochi Din fericire, el nu a avut… scădere a vederii sau ceva de genul asta. ” „Nu este o situație plăcută – a continuat Koepka. – Când te-a rănit pe cineva, nu vreodată scop, dar se întâmplă pentru a lovi oameni, iar deranjază Tu nu ar ști niciodată propria lor mingea hit pe cineva, mai ales un. femeie. este foarte rău. ” Salvat, femeia a fost dus la spital. El nu a raportat fracturi. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

09 februarie 2019 – A Milan în timpul jocului Olimpico. Astfel se termină Lapresse Italia-Țara Galilor, a doua zi a anului 2019. Șase Nations Balaurii impun legea celui mai puternic Stadionul Olimpic: Italia bate cu scorul de 26-15, dar Blues au reușit să rămână în meci pentru toate optzeci de minute, lăsând câmpul cu capul ridicat împotriva unui adversar de cel mai înalt nivel. Următoarea cursă la 24 februarie, chiar și la domiciliu, împotriva Irlandei.

A 2-TIME 80 „: insulta finală, cu al treilea gol pentru Țara Galilor pentru a închide meciul. Dar TMO șterge marcarea un pas înainte, apelul că arbitrul a închis meciul. Bravo Parisse, care jefuiește Touche în Țara Galilor.

Ball Italia, deși furat la scurt timp după de dragoons. 79 „: o altă idee bună să Padovani, cu un fotbal înainte și pune presiune asupra Țara Galilor. Hayward, cu toate acestea, este prins în ofsaid: a pierdut mingea, pedeapsa pentru oaspeți. 76 „: bun albastru, vine a doua jumătate! Marele joc de Allan, cu o pauză care rupe în două apărarea Țării Galilor înainte de a sprijinindu-se pe Padovani, acesta poate zbura pentru a sprijini oval.

Același Allan, cu toate acestea, nu reușește transformarea suplimentară sub albastru onorabilă, 26-15. 74 „: Fray albastru la porțile 22 velșii. Merit în Italia, care nu încetează să creadă în această finală. 70 „: a doua jumătate a anului Țara Galilor, care sa încheiat în mod eficient conturile de zece pe termen.

Marele joc de Anscombe, cu un lob care depășește ultima linie albastră care permite Watkin zboară să se odihnească în gol. Țara Galilor transformă, de asemenea, plasat suplimentar: 26-10, randamentul albastru. 69 „: Fray stravinta din Țara Galilor, lovind în contact pe albastru de cinci metri. Oaspeții încercați să-l închidă, Italia trebuie să reziste. 67 „: penalizare Welsh în 22 albastru. Cu introducere pentru grămada ordonată Italia.

64 „: și-a revenit dar mingea apoi a pierdut din Hayward, care deschide calea spre al doilea gol Welsh. Acționează BMT, anularea pentru Adams înainte: grămadă ordonată în favoarea albastru. 60 „: corp ora, mai mult de două modificări pentru Blues. Înapoi Gori, care vine împreună cu Bigi și Paște. În afara Ghilardini, Palazzani și Ferrari 57 „: vine De asemenea Barbini, care ia locul lui Negri.

Substituțiile, cu toate acestea, par să fi schimbat fata de Wales, care se întoarce pentru a pune sub albastru: Traoré nu se mișcă după aborda, pedeapsa și pedeapsa pentru oaspeți. 54 „: cade pe perete albastru, cu Adams, care zboara spre poarta, primul din Țara Galilor. Biggar transformat înapoi dragoni linii mai lungi: 19-10.

51 „: chiar schimbări pentru Italia, cu O’Shea, care înaintați Traore și Ruzza în loc de Quaglio și Budd 50“. schimbare dublu pentru Țara Galilor. În interiorul Jones și Lewis, în afara Bell și Lee. 49 „: o altă apărare bună a Blues, care reușesc să răstoarne acțiunea de luptă înapoi mingea în mijlocul taberei Welsh. 47 „: joc mare de Steyn, care cu o mână jefuieste la touche Țara Galilor întrerupe o acțiune foarte periculoasă gaz metan fcsb.

Atacantul Blues, cu toate acestea, duce la mingea liber: oaspeții încă atac și sub pentru O’Shea, care introduce McKinley în locul lui Allan. 43 „: minge aproape furat din Țara Galilor, dar cu acțiune neregulată, care a condus la lovitura liberă pentru Azzurri. Allan se transformă fără probleme: zecelea punct Italia, acum băieții O’Shea noi credem!

42 „: deviat a lui Allan, care aduce blues din 22 velșii bun. Începe locația Olimpico: schimbul de lovituri lungi între cele două echipe, sfârșitul este touche albastru. Prima dată când am închide aici primele patruzeci de minute de joc. Țara Galilor înainte 12-7, dar Italia și este pe deplin în joc. Allan a lovit bara!

Pasa a fost dată de mediana deschiderii albastru, care tipărește plasat pe coloană, care ar permite Italiei să meargă la intervalul de mai jos două puncte. 40 „: Lovitură liberă pentru Italia. Allan va căuta posturile, în ceea ce va fi ultima acțiune a primei reprize. 39 „: bun blues de lucru defensive, cu corp la corp din Țara Galilor, care produce sub presiunea pachetului italian. Allan începe în contact și copiii O’Shea se vor închide la infracțiune prima dată.

37 „: Allan acopere frumos, care citește situația și intercepta mingea.

MORE FROM TODAY'S LIFESTYLE
 
TOP HEADLINES